Playstation 5 aanbiedingen MediaMarkt | De beste Playstation deals

In november 2020 heeft Sony de nieuwste game console uitgebracht. Dit is de Playstation 5. Vlak voor de feestdagen en Black Friday werden de eerste consoles verkocht voor de hoofdprijs. Maar jij wil natuurlijk liever besparen op je Playstation 5. En dat begrijpen wij heel goed. Dat je minder voor je Playstation 5 betaalt, betekent natuurlijk niet dat je er minder plezier van zal hebben. Op deze pagina vind je daarom de huidige Playstation 5 aanbiedingen van MediaMarkt, zodat jij niet zo veel hoeft uit te geven voor net zo’n goede game ervaring.

Bekijk de beste Playstation aanbiedingen bij MediaMarkt:

Playstation 5 aanbiedingen van dit moment

De Playstation 5 heeft allerlei innovatieve nieuwigheden en heeft daarnaast ook een totaal nieuw uiterlijk gekregen. Met een wit en horizontaal design en paarsblauwe verlichting doet de Playstation 5 futuristisch aan. Doordat het model overeind staat in plaats van plat ligt, heeft het ook meer ruimte om warmte uit te scheiden. De controllers voor de Playstation 5 passen natuurlijk ook helemaal bij dit nieuwe design. Zowel de console als de controllers kun je vinden in Playstation 5 aanbiedingen van MediaMarkt.

Playstation 5 aanbieding MediaMarkt

Accessoires die passen bij het nieuwe design

Maar er zijn meer passende producten geïntroduceerd voor de Playstation 5. Zo is er bijvoorbeeld een headset in dezelfde kleuren. Deze headset is voorzien van Tempest 3D AudioTech, een stukje nieuwe technologie in de audio-mogelijkheden van de Playstation 5. Ook is er een bijpassende VR bril voor VR games die je kunt spelen op de Playstation 5. Deze headset en VR bril zorgen voor een complete ervaring van de Playstation 5 games. Je vindt ze in de Playstation 5 aanbiedingen van MediaMarkt, wanneer deze er zijn, via deze pagina.

VR benodigdheden en Playstation afstandsbediening

Wel heb je voor het spelen van de VR games ook een Playstation streaming camera nodig. Deze is ook verkrijgbaar bij MediaMarkt en dus ook zeker wel te vinden in de Playstation 5 aanbiedingen van MediaMarkt. Daarnaast vind je bij deze winkel ook een oplaadstation voor je controllers en een Playstation 5 afstandsbediening. Met de afstandsbediening kun je gemakkelijk apps openen via de Playstation met één druk op de knop. Er zijn bijvoorbeeld knoppen voor Netflix, Spotify of Disney plus die direct de app openen. Ook kun je je Playstation met de afstandsbediening uitschakelen en inschakelen.

Playstation 5 aanbiedingen MediaMarkt

Oplaadstation en accessoires aanbiedingen van nu

Met het oplaadstation laadt je gemakkelijk twee controllers tegelijk op, zonder oplaadsnelheid te verliezen. Dit ruimt mooier op dan een kabel om je controller op te laden en bovendien gebruik je maar één USB-poort voor het oplaadstation. Je vindt controllers, de Playstation afstandsbediening, headsets, de Playstation camera en het oplaadstation in de Playstation 5 aanbiedingen van MediaMarkt. Wanneer er aanbiedingen voor de Playstation 5 zijn bij de MediaMarkt, zie je dat op deze pagina. Je kunt ook op de aparte pagina’s voor controllers of de console kijken naar aanbiedingen bij andere winkels.

Korting op Playstation 5 games bij MediaMarkt

De voornaamste kortingen zul je vinden in de Playstation 5 aanbiedingen van MediaMarkt voor games. Meestal gelden dit soort acties op alle PS 5 games. Zo kun je dus mooi besparen op je nieuwe Playstation 5 games. Je vindt games zoals Fortnite en Hitman, maar ook Sackboy en Just Dance. Niet alle games zijn voor dezelfde prijs, let hier dus op wanneer je gebruik maakt van een Playstation 5 games aanbieding bij de MediaMarkt. Kijk voor alle Playstation 5 games aanbiedingen op de games pagina van de website.