Playstation 5 Black Friday | De beste Playstation deals

De Playstation 5 is door Sony op de markt gebracht in november 2020 en is daarmee de nieuwste Playstation console. De prijs ligt bovendien nog hoger dan voor de Playstation 4. Natuurlijk betaal je het liefst minder dan de volledige prijs voor je nieuwe game console. Daarom verzamelen wij hier de huidige aanbiedingen voor de Playstation 5 voor je. Je hoeft hierdoor niet iedere winkel en folder af te zoeken naar een beetje korting. Alle Playstation 5 Black Friday vind je gewoon op één plek. En dat is deze website.

Bekijk de beste Playstation 5 Black Friday aanbiedingen:

De meeste Playstation 5 Black Friday deals

De hoogste kortingen vind je meestal rond Black Friday. Hoewel de naam doet vermoeden dat het om één dag gaat, wordt deze actieperiode vaak uitgebreider gevierd. Meestal zijn er wel een week lang of zelfs langer aanbiedingen. Bovendien wordt Black Friday gevolgd door het cyber weekend of Cyber Monday, waar ook nog hoge kortingen gelden. Al met al kun je het meeste besparen met Playstation 5 aanbiedingen tijdens Black Friday – of dat nu voor, na of op die specifieke vrijdag is. Playstation 5 aanbiedingen Black Friday vind je ieder jaar in november bij verschillende winkels.

Waar vind je Black Friday deals voor de Playstation 5

Wij verzamelen hier de Playstation Black Friday aanbiedingen van onder andere Bol.com, Coolblue en MediaMarkt. Dit zijn grote spelers als het gaat om Black Friday deals, maar ook als het gaat om elektronica en games. Daarom zijn dit belangrijke winkels voor Playstation 5 aanbiedingen op Black Friday. Zij geven vaak de grootste kortingen en de Playstation 5 aanbiedingen zullen bij hen tijdens Black Friday niet ontbreken. Wanneer er Playstation 5 aanbiedingen zijn, kun je ze op onze site vinden. Ook als het geen Black Friday is.

Playstation 5 games

In de Playstation 5 Black Friday aanbiedingen kun je natuurlijk zoeken naar de Playstation console zelf. Maar ook games worden tijdens Playstation Black Friday aanbiedingen afgeprijsd. Vaak gelden deze acties op alle games, of dit nu Sackboy of Call of Duty is. Of Fortnite of Hitman. Ook Marvel’s Avengers en Spiderman of Ratchet & Clank vind je in de Playstation Black Friday aanbiedingen voor games. Bovendien zijn er voor de Playstation 5 ook VR games beschikbaar. Je hebt dan wel een VR bril en een Playstation camera nodig om de VR games te kunnen spelen.

Playstation 5 controllers

Behalve de Playstation 5 console en games, kun je ook gaan voor Playstation 5 aanbiedingen voor controllers. Een extra controller is handig om samen met vrienden te kunnen spelen of om door te kunnen gamen zonder je controller aan de oplader te leggen. Met adaptieve triggers en haptische feedback zijn de PS5 controllers een verbetering ten opzichte van de vorige controllers. Bovendien zit er een microfoon in de controllers die je ook nog gemakkelijk kunt muten. En er is een CREATE knop waarmee je gemakkelijk je game ervaring vastlegt om deze weer te kunnen delen.

Playstation 5 bundels en accessoires Black Friday

In Playstation 5 aanbiedingen vind je natuurlijk niet alleen de basics zoals de console, controllers en games. Er zijn ook Playstation Black Friday deals voor accessoires, zoals de headset voor de PS5, de VR bril, de Playstation camera of een oplaadstation. Met het oplaadstation kun je twee controllers tegelijk opladen, zonder een tweede USB poort op de Playstation te hoeven bezetten. En dit gaat niet ten koste van de oplaadtijd. Wil je in één keer alles aanschaffen? Let dan op Playstation 5 bundel aanbiedingen. Hierin zitten de console, een extra controller en een aantal games bijvoorbeeld.