Playstation 5 bundel aanbieding | De beste Playstation deals

Overweeg je om een nieuwe Playstation 5 te kopen? Denk dan eens aan een Playstation 5 bundel aanbieding. Natuurlijk is het altijd fijn als je je nieuwe console kan kopen met een aanbieding. Op onze website vind je dan ook alle huidige Playstation 5 aanbiedingen, of je nu zoekt naar de Playstation zelf, een controller of games. De aanbiedingen van dit moment zetten wij voor je op een rijtje. Maar wie in één keer klaar wil zijn om lekker te kunnen gamen, alleen of met vrienden, heeft het meeste aan een Playstation 5 bundel aanbieding.

Bekijk de beste Playstation 5 bundel aanbiedingen:

Wat er in een Playstation bundel zit

Ook die houden wij gelukkig voor je in de gaten. Het enige wat jij hoeft te doen is deze website of pagina te bezoeken. Je ziet dan zo of er aan Playstation 5 bundel aanbieding is. Het voordeel van een Playstation 5 bundel is dat je een stuk goedkoper uit bent. Niet alleen omdat het om een aanbieding gaat. Bij een bundel krijg je namelijk niet alleen de Playstation 5 zelf, je krijgt er ook een extra controller en games bij. Het kan dus duur lijken, maar als je bedenkt wat iedere game kost en een extra controller kost, ben je met een Playstation 5 bundel aanbieding zeker goedkoper uit.

Bundel met games

Er zijn verschillende bundels en er zullen ook nog meer bundels uitgebracht worden. De Playstation 5 kwam in november 2020 op de markt en sindsdien worden er steeds meer bundels uitgebracht. Meestal zit er dus sowieso een console, de Playstation 5, in de bundel met een tweede controller. Het aantal games verschilt per bundel. In sommige bundels zitten drie games, in andere vijf. Het kan ook zo zijn dat er een Playstation 5 bundel aanbieding is met slechts één game. Zelfs dan ben je vaak nog goedkoper uit.

VR bundels

Een bijzondere bundel is de VR bundel. Er zijn twee varianten van deze bundels. De ene bundel bevat alle nodige producten om VR games te kunnen spelen, zoals een Playstation camera, een VR bril en een koptelefoon. Andere VR bundels hebben een aantal VR games. VR staat voor virtual reality waarbij je je dus voor je gevoel in de game bevindt. Deze relatief nieuwe manier van gamen wint steeds meer populariteit. Je vindt deze bundels vooral in een Bol.com Playstation 5 bundel aanbieding. Bekijk alle bundel aanbiedingen van Bol.com voor de Playstation 5 via deze pagina.

VR bundels bij MediaMarkt en Bol.com

Zowel Bol.com, Coolblue als MediaMarkt verkopen de Playstation 5 bundel met de nodige VR accessoires en vijf VR games. Daar vind je dus ook af en toe een Playstation 5 bundel aanbieding voor deze bundel. Wat niet bij deze bundel zit is de Playstation 5 zelf en de controllers. Die zul je dus wel of al moeten hebben of nog aan moeten schaffen wanneer je gebruik wil maken van deze aanbieding. Je hebt wel met één pakket alles voor een echte VR game beleving in huis hiermee.

Game bundels bij Coolblue

Hoewel Coolblue deze VR pakketten niet heeft, kun je hier terecht voor andere Playstation 5 bundel aanbiedingen. Bijvoorbeeld pakketten met een aantal klassieke games en de console met controllers. Bekende games zijn bijvoorbeeld FIFA of NBA als het gaat om sport. Maar ook Fortnite, Call of Duty en Hitman zijn populaire games die vaak te vinden zijn in een Playstation 5 bundel aanbieding. Voor alle verschillende bundel aanbiedingen van dit moment houd je dus deze pagina in de gaten. Zo bespaar je altijd op je Playstation 5 en games tegelijk.