Playstation 5 controller aanbieding | De beste Playstation deals

De Playstation 5 is de nieuwste Playstation van Sony en is eind 2020 op de markt gebracht, vlak voor de feestdagen. Het is dan ook niet gek dat de Playstation 5 meteen populair was. De Playstation 5 heeft allerlei innovaties ondergaan, evenals de nieuwe Playstation 5 controller. Natuurlijk krijg je bij aanschaf van je nieuwe Playstation 5 een controller, maar het is altijd fijn om een extra controller te hebben. Daarom verzamelen wij voor jou iedere Playstation 5 controller aanbieding op één plek. En dat is deze pagina.

Bekijk de beste Playstation 5 controller aanbiedingen:

Waarom een extra controller

Met een extra controller uit de Playstation 5 controller aanbieding kun je door blijven spelen zonder bedrading wanneer je eerste controller leeg is of kun je met vrienden samen thuis gamen. Een controller bijkopen heeft dus zeker voordelen. En daar wil je natuurlijk het liefst op besparen. Daarom komt een Playstation 5 controller aanbieding van pas. Wij laten de huidige aanbiedingen voor de Playstation 5 controller op deze pagina zien van onder andere MediaMarkt en Coolblue. Bekijk de website voor je je nieuwe controller koopt en je weet zeker dat je kunt besparen met een Playstation 5 controller aanbieding.

Playstation 5 controller aanbieding

De nieuwe DualSense controller

Net als de Playstation 4, heeft de Playstation 5 ook een DualSense controller. Wel is de PS5 controller een stuk verbeterd ten opzichte van de PS4 controller. Het eerste dat op zal vallen is de buitenkant en dus de kleur. De vorige generatie Playstation controllers waren zwart, de nieuwe generatie is wit. Dit sluit natuurlijk aan bij het nieuwe design dat bij de Playstation 5 hoort. Daarnaast zit in de draadloze PS5 controller een microfoon ingebouwd. Zo hoef je niet via aparte audio apparaten te communiceren met je teamgenoten, je controller pikt het geluid gewoon op.

Microfoon, mute en CREATE

Je kunt er alsnog voor kiezen een audio apparaat of microfoon aan te sluiten aan je Playstation 5 controller met de 3,5 mm ingang. Met de mute-toets zet je eenvoudig je microfoon ook uit wanneer je dit even niet wil of wanneer dit niet nodig is. Een andere snelle knop op de controller is de CREATE toets, waarmee je met gemak je game kunt vastleggen en delen met vrienden en anderen. Maak daarom gebruik van de Playstation 5 controller aanbieding.

Playstation 5 controller aanbiedingen

Gamen met al je zintuigen

Met haptische feedback en adaptieve triggers wil Sony de Playstation game ervaring naar een hoger niveau tillen. De intensiteit van de game ervaring wordt zo geoptimaliseerd. Er zijn namelijk verschillende niveaus aan trillingen die de controller doorgeeft, afhankelijk van wat er in de game gebeurt. Ook komen er geluiden uit de controller zelf. In combinatie met de 3D audio waarover de Playstation 5 games beschikken en verbeterde beeldkwaliteit en -snelheid, kun je hierdoor games ervaren met al je zintuigen. Tot slot beschikt de Playstation 5 controller over motion control door een gyroscoop en acceleratiemeter.

Opladen van de Playstation 5 controller

Je laadt de controller op met een USB-C aansluiting, die alleen bij de Playstation 5 zelf geleverd wordt. Je kunt ook een oplaadstation aanschaffen. Met één USB aansluiting in de Playstation 5 kun je dan twee controllers tegelijk opladen. Anders heb je voor iedere controller een USB aansluiting nodig en bovendien een kabel. Je verliest hiermee geen oplaadsnelheid. Je vindt op deze pagina de Playstation 5 controller aanbieding van dit moment bij bijvoorbeeld Bol.com of Coolblue, maar ook MediaMarkt. Als er een aanbieding is, vind je het op deze site.